JoomlaLock.com All4Share.net

Άγιοι Τόποι Πάσχα

Πάσχα στους Αγίους Τόπους | Προσκυνηματική Εκδρομή 5 Ημέρες Εβδομάδα των Παθών

Πρόγραμμα εκδρομής - Αναχώρηση  04/04/2018

04/04 Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ Συγκέντρωση στις 20:30 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αναχωρούμε από Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήση της Aegean Airlines στις 22:20 για Τελ Αβίβ. Άφιξη και μεταφορά στα Ιεροσόλυμα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

05/04 Μ. ΠΕΜΠΤΗ: ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ (ΤΕΛΕΤΗ ΝΙΠΤΗΡΟΣ) - ΒΗΘΛΕΕΜ Παρακολούθηση (προαιρετικά) της Θείας Λειτουργίας στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. Θα παρακολουθήσουμε την Τελετή του Νιπτήρος, στο προαύλιο του Ναού της Αναστάσεως όπου ο Πατριάρχης πλένει τα πόδια 12 ιερέων σε αναπαράσταση της συμβολικής πράξης του Κυρίου κατά το Μυστικό Δείπνο. Αμέσως μετά το πέρας της τελετής θα αναχωρήσουμε για τη Βηθλεέμ. Προσκύνημα στη Φάτνη και στο σπήλαιο που γεννήθηκε ο Κύριος. Καθοδόν βλέπουμε το Χωρίο των Ποιμένων και επίσκεψη (προαιρετικά και εφόσον υπάρχει χρόνος) στην Ι. Μονή του Αγίου Σάββα (Άβατο για τις γυναίκες) και του Αββά Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων. Επίσκεψη στη Γεθσημανή, όπου θα προσκυνήσουμε τον Τάφο της Παναγίας και τους Τάφους των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης και του μνήστορος Ιωσήφ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία Των Παθών Του Κυρίου μας στο Φρικτό Γολγοθά. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

06/04 Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΙΟΡΔΑΝΗΣ – ΙΕΡΙΧΩ Πρωινό. Στις 07:30 δια μέσου της οδού του Μαρτυρίου βλέπουμε το σπίτι της Βερονίκης, τη στάση του Σίμωνα του Κυρηναίου και το Πραιτώριο, απ’ όπου και ακολουθούμε την Λιτάνευση του Σταυρού μέχρι το Φρικτό Γολγοθά. Αναχώρηση για τη Βηθανία και την Ι. Μονή Μαρίας και Μάρθας. Συνεχίζουμε για την περιοχή της Ιεριχού, όπου θα δούμε τον Ιορδάνη ποταμό στο πραγματικό σημείο όπου βαπτίστηκε ο Κύριος. Περνάμε από την Ιεριχώ, όπου βρίσκεται το μοναστήρι του Προφ. Ελισαίου με τη συκομορέα του τελώνη Ζακχαίου και ατενίζουμε το Σαραντάριο όρος, εδώ ο Κύριος έζησε 40 ημέρες με νηστεία και προσευχή. Επιστροφή στα Ιεροσόλυμα. Το απόγευμα παρακολούθηση της Ακολουθίας της Αποκαθήλωσης στο Ναό της Αναστάσεως και το βράδυ την Ακολουθία του Επιταφίου προ του Πανάγιου Τάφου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

07/04 Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ Νωρίς το πρωί Θεία Λειτουργία στην Ι. Μονή του Αγίου Παντελεήμονα. Με συνοδεία της αστυνομίας συγκέντρωση στην αυλή του Αγίου Κωνσταντίνου. Παρακολούθηση της τελετής του Αγίου Φωτός στο Ναό της Αναστάσεως. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Λόφο Σιών, το Υπερώον, το σπίτι του Αγίου του Ιωάννη του Θεολόγου, το Τάφο του Δαυίδ. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Δείπνο. Το βράδυ μετάβαση στην εκκλησία για την Αναστάσιμο Θεία Λειτουργία. Διανυκτέρευση.

08/04 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ : ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Πρωινό ελεύθερο. Γεύμα νωρίς το μεσημέρι 12πμ και εν συνεχεία παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας της Δεύτερης Ανάστασης (Τελετή της Αγάπης), στο Ναό της Αναστάσεως. Στης 15:00μμ μεταφορά στο αεροδρόμιο, όπου και με πτήση της Aegean Airlines αναχωρούμε στις 19:20μμ για Θεσσαλονίκη, με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 00:05πμ.

Τιμοκατάλογος

Κόστος κατ’ άτομο 2κλινο 1κλινο
5 ημέρες 795,00€ +260,00€

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ 6ΜΗΝΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικό εισιτήριο ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
 • Διανυκτερεύσεις εντός της παλιάς πόλης των Ιεροσολύμων με πρωινό και ένα γεύμα.
 • Εκδρομές ξεναγήσεις-περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ελληνόφωνο ξεναγό του Πατριαρχείου.
 • Αρχηγό – Συνοδό του Γραφείου μας.
 • Φιλοδωρήματα (ξενοδοχείων – οδηγών).
 • Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης.
 • Ενημερωτικά έντυπα.
 • Ταξιδιωτική τσάντα προσφορά του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά και οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Α3 554 04/04 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ 22:20 00:30
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
A3 925 08/04 TEL AVIV – ΑΘΗΝΑ 19:20-21:30
Α3 7136 08/04 ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 23:10-00:05

Παρατηρήσεις:

 •  Η εγγραφή θεωρείται έγκυρη με προκαταβολή 300 Ευρώ κατ’ άτομο.
 •  Οριστική εξόφληση και προσκόμιση διαβατηρίων νέου τύπου, το αργότερο μέχρι 09/03/2018.
 •  Το πρακτορείο διατηρεί δικαίωμα σχετικής τροποποιήσεως του προγράμματος, εάν καιρικές συνθήκες, λόγοιανωτέρας βίας, ή τεχνικοί λόγοι καθιστούν τούτο αναγκαίο.
 •  Για ακυρώσεις έως 61 ημέρες πριν την αναχώρηση επιστρέφεται η προκαταβολή. Ακύρωση 60-41 μέρες πριντην αναχώρηση είναι εφικτή χωρίς όμως να επιστρέφεται η προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης 40-1ημέρες πριν την αναχώρηση παρακρατείται ολόκληρο το ποσό της εκδρομής.
 •  Η τιμή έχει υπολογιστεί με βάση τις συναλλαγματικές ισοτιμίες Ευρώ και Δολαρίου, αεροπορικών ναύλων,φόρων αεροδρομίων και καυσίμων που ισχύουν στις 06/12/2017 και είναι δυνατόν να αλλάξουναπροειδοποίητα σε περίπτωση αλλαγής των ξένων συναλλαγματικών μονάδων.
 •  Κατά την μετάβασή σας στο αεροδρόμιο παρακαλώ σημειώστε πως επιτρέπεται μία αποσκευή συνολικούβάρους έως 20 κιλά. Επίσης, στις χειραποσκευές απαγορεύεται οτιδήποτε σε υγρή μορφή (νερό, σούπες,σιρόπια), κρέμες, καλλυντικά, αποσμητικά, κραγιόν, τζελ, μάσκαρα, σπρέι, οδοντόκρεμα, αλοιφές, λοσιόν,λάδια, ψαλίδι, μαχαίρι, νυχοκόπτες και οτιδήποτε αιχμηρό αντικείμενο.
 • Προαιρετικά μπορείτε να προσφέρετε στα μοναστήρια μας ελαιόλαδο, αλεύρι για ψωμί, νάμα, κεριά, φάρμακα βιταμίνες, θυμίαμα, καραμέλες, λουκούμια ή οτιδήποτε εσείς θελήσετε και θα είναι στη βαλίτσα σας.

Κάντε κράτηση τηλεφωνικά στο 2665024209 η προσωπικά στο γραφείο μας | Ηγουμενίτσα, 46100 - 8ης Δεκεμβρίου 11Α

Package Price: €795.00

Επικοινωνήστε

 +30 26650 24209 

Για τηλεφωνικές κρατήσεις

   8ης Δεκεμβρίου 11Α
      46100 | Ηγουμενίτσα

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.